Løst & fast

blur 1850082 1920

Derfor skal du besøge Randers Storcenter

Bliver du tit frustreret over altid at fare rundt i forskellige butikker? Så skulle du måske tage i et storcenter. Her er alle mulige forskellige forretninger samlet på en facilitet, så man ikke skal gå for meget. Bor du i eller nær Randers, behøver du heller ikke at køre langt. Der er nemlig kommet et nyt flot storcenter, med 58 butikker. Her vil du nemt kunne gøre alt det indkøb, du får brug for.

En overflod af butikker

Tag for eksempel tøjbutikker. Uanset om man leder efter Dame eller Herretøj, er der masser at vælge imellem. Butikkerne leverer alle tænkelige mærker og stilarter, så bare tag dig god tid med at finde den perfekte vare. Det gælder også, hvis du er ude efter børnetøj.
Der er også skobutikker, boghandler, sportsbutikker, og kropsplejebutikker, foruden apoteker. Dagligvarebutikker er der også. For eksempel er det store Bilka Hypermarked tilknyttet storcentret, og det er åbent fra 6 om morgenen til midnat, alle ugens dage. Det er svært at komme på noget, man ikke ville kunne finde i Randers Storcenter.

Et kundevenligt storcenter

Et storcenter skal for alt i verden være fedt at være i, og der leverer Randers. Udenfor bygningen er der 1800 parkeringspladser, alle uden tidsbegrænsning, og der er både en benzintank og en el-ladestation tæt på. Hele storcenteret er i et plan: det gør, at folk med handicap også nemt kan gå på indkøbsjagt. Desuden er der masser af toiletter spredt rundt omkring.

Der er også mange spise- og drikkesteder. Det er dejligt, da man hurtigt kan bruge mange timer i et storcenter. Så er det vigtigt ikke bare at man kan slukke tørsten og sulten, men også at man har noget at vælge imellem. Uanset om er efter en isvaffel eller pandekager, eller man trænger til et varmt, solidt måltid, er der noget for en.

Har du en familie, kan du med fordel gøre turen til en familieudflugt. Det vil helt klart glæde at små at kunne gå rundt i alle de forskellige steder, og se alt hvad der kan købes. Fordi det kun er noget man behøver at gøre nogle få gange, bliver det noget de glæder sig til.

Få ordnet gaveræset ét sted

Det er særligt op til jul, at det er en god idé at besøge storcenteret. Her skal man jo finde gaver til alle mulige mennesker, og de vil alle have noget forskelligt. I stedet for at lave en rute over lovende butikker hjemmefra, kan man være vis på, at Storcenteret har det meste. Så kan man også få klaret alle de gaver på en gang, hvilket er en stor hjælp, da julen er en travl tid.

Du kan desuden få masser af gode ideer til gaver, både på internettet og ved at spadsere rundt i centeret.

Køb et gavekort til en ven

Mangler du en gave, kan du også give et gavekort til Randers storcenter. Det vil man kunne indløse i alle butikkerne, og er super smart. Så slipper du for risikoen for at give noget, din ven ikke bliver glad for.

Have your say