Løst & fast

Min erfaring med Uber

Jeg er blevet ret vild med Uber efter jeg er flyttet til København i november 2015. Jeg har kørt rigtig mange ture efterhånden i løbet af 2016 og må erkende at det spiller virkelig godt.

Der er både folk der er for og i mod Uber. Jeg er bestemt en af fortalerne. Jeg har endnu ikke haft en eneste dårlig oplevelse med Uber og har altid fået et lift inden for få minutter på alle tider af døgnet.

Har du endnu ikke prøvet Uber, så kan du bruger en rabatkode, så får du en gratis tur (maks 100 kr):

 

Find rabatkoden på

http://uber-rabatkode.dk

Alt det politiske omkring Uber, vil jeg ikke gå ind i her. Det må du læse dig til andre steder. Alfa og omega for mig er at jeg nu har fået en app, som virkelig spiller og at jeg kan komme rigtig nemt og meget billigere rundt i København. Jeg kan blive hentet hurtigere end med normal taxa/taxi og komme billigere frem.

En af de bedste ting ved Uber er deres rating system, hvor alle som kører med Uber kan rate chaufførerne. Man kan give dem stjerner fra 1-5 og samtidig vælge yderligere hvad der gik godt eller skidt inden for flere kategorier, som for eksempel kørsel, afhentning, navigation og mange andre.

Kom i gang med Uber og få en gratis tur med Uber gennem ovenstående link

Rabatkodesiden er sidst testet i august 2016 og forventes også at virke i fremtiden.

Få flere gratis ture

Når du har oprettet dig via rabatkoden her på siden, så får du også selv en rabatkode, som du kan dele med dine venner, så du også kan samle gratis ture sammen.

Har du erfaring med at bruge Uber rabatkoder? Eller Uber generelt, så skriv gerne en kommentar her under.

Have your say