Hus og have

Indret dit hjem med et vitrineskab

Interesserer du dig for bolig og indretning, har vitrineskabet været en helt uundgåelig faktor de seneste år. Det fine glasskab fås i alle afskygninger og er populært som aldrig før. Nogle trends kommer og går, men det ser ud som om at vitrineskabet er her for at blive. Det er populært på tværs af generationer – både blandt unge og ældre.

Alle der kan se kvalitet i et godt stykke håndværk, der samtidig er smukt og yderst anvendeligt, har glæde af et sådan skab. Skabet har været moderne i en lang årrække, og der er ingen grund til ikke at tro, at det forbliver sådan.

Tværtimod bliver de fine skabe revet væk på loppemarkeder, auktioner og i andre vintage butikker. Det er i det hele taget blevet moderne at finde de gamle værdier frem. Gamle møbler, lamper og lignende kan være mange penge værd. Folk vil være unikke, og det er yderst populært at eje et møbel, som ikke masseproduceres.

På denne måde skaber man sin helt egen stil, som ikke kan kopieres af andre. Gamle møbler kan sagtens kombineres med nye. Et nyt vitrineskab vil altså også passe godt ind i et hjem med genbrugsting.

Din stil – dit vitrineskab

Når det kommer til vitrineskabe, er det meget individuelt hvilket forestillingsbillede vi har. Der findes nemlig som før nævnt tusindvis af modeller, der alle udstråler forskellig stil. Men langt de fleste modeller er moderne, og du skal blot tage stilling til, hvilken model der ville passe ind i dit hjem. Der findes mange fine gamle vintage skabe rundt omkring på loppemarkeder. Det er meget moderne at et sådant skab har noget patina.Er man til en billigere løsning med moderne stil er IKEA en god mulighed.

Desuden er der mange der godt kan lige idéen om at genbruge, og tanken om at skabet har levet et liv hos en anden familie først. Er du mere til en sprit ny og moderne model, lancerer diverse møbelkæder lige nu massevis af lækre skabe. Ved at købe et vitrineskab, køber du samtidig et tidsløst element til dit hjem, som du kan have glæde af i årevis.

Et vitrineskab sætter et feminint præg på dit hjem

Et vitrineskab passer utrolig godt ind i langt de fleste hjem. Selv i meget maskuline hjem kan skabet godt finde en plads. Et sådant skab kan virke som en feminin kontrast til et ellers minimalistisk og rustikt hjem. Skal du flytte sammen med kæresten, men passer jeres møbler ikke så godt sammen? Også her vil vitrineskabet være en sikker vinder. Skabet kan forene jeres møbler, og virker godt i enhver indretning.

Det er også det perfekte sted at opbevare de ting, som du gerne vil have dine gæster til at se. Glasdørene gør det til et optimalt sted at have de fine rødvinsglas stående. Alternativt kan du have pynt og nips i skabet, eller måske dit porcelæn. Det er en oplagt mulighed for at vise dine ting frem, selvom de ikke tages i brug. Men skabet er egnet til alle former for opbevaring, og du bestemmer helt selv hvordan det skal udnyttes i dit hjem.

Vis hvem du er med et vitrineskab

I dag er indretningen af dit hjem ikke bare en placering af møbler, men også et billede af dig som person. De valg du tager med farver og møbler, afspejler hvem du er og hvad du står for. Det er vigtigt at du føler dig hjemme i dit hus. Med et vitrineskab i en farve der passer til dig, har du en unik mulighed for at sætte et personligt præg på din stue, spisestue eller lignende. Alt afhængig af model og størrelse, kan du få et skab der passer ind i alle rum.

Have your say