Familie og samliv

Mærkevare kattefoder sikre god kvalitet

Da det at være katteejer er så forfærdeligt populært, kan man også være sikker på, at udvalget af kattemad matcher denne popularitet. Man vil nemlig blive overrasket over, hvor mange forskellige udbydere der findes.

Dette gør det selvfølgelig utrolig svært at skabe et overblik, og man kan dermed også hurtigt komme til at vælge forkert. At komme til at servere det forkerte foder lyder umiddelbart ikke som et større problem, men det er utrolig vigtigt at pointere, at det, som din kat indtager, har overvejende stor indflydelse på dens helbred. Det er derfor også vigtigt, at man prioritere dette højt på trods af, at man kan komme til at betale lidt ekstra for mærkevare foder af god kvalitet.

For det er nemlig en af de gode råd, som man kan følge, når man skal ud og vælge den rigtige mad til sit yndlings kæledyr. Man kan med fordel gå efter mærkevarer. Der er flere grunde til, at dette er en god idé, men først og fremmest kan man sikre sig, at man får foder af ordentlig kvalitet. Det kan eksempelvis væremærker såsom Whiskas, Royal Canin og vitakraft. Kattemad af dårlig kvalitet kan faktisk have konsekvenser for katten, så kvalitetsfoder er derfor et sikkert valg, hvis man ønsker det bedste for sit kæledyr.

Find de nødvendige oplysninger om mærkevarer

Når du leder efter det helt rigtige hundefoder ønsker du selvfølgelig det foder, der er sundest og som er bedst for netop din kat. En af de andre fordele ved at vælge mærkevarefoder er, at de store og velsete mærker selvfølgelig bliver accepteret af hundelæger, da de ellers ikke ville kunne opnå samme status. Du kan også være sikker på, at du vil være i stand til at finde kommentarer og tests lavet over mærkevarefoder, da de er mere kendte, og dermed også ender i disse sammenhænge.

På den måde vil man først og fremmest have lettere ved at finde hoved og hale i de mange mærker, men det vil samtidig også være lettere at finde de nødvendige oplysninger om kattefoderet. Derudover kan du også være sikker på, at din private dyrelæge vil have kendskab til de forskellige mærker, og vil derfor også lettere kunne vejlede dig, når du skal til og vælge mellem de forskellige mærker. Det giver derudover også god mening at afgrænse sin jagt på kattens daglige måltider til mærkevarer, da man uden tvivl vil være i stand til at finde god noname foder, men det vil kun gøre jagten sværere, og der er større chance for at gå galt i byen.

Mærkevarerfoder specialiserer sig i den enkelte kats behov

Udover at du er sikret næring af god kvalitet, hvilket er vigtigt i og med, at din kat skal indtage dette hver evig eneste dag, kan du også være sikker på at de kendte brands vil være langt mere specialiseret. Det er nemlig uhyre vigtigt, at man overvejer den specifikke kats behov, når man vælger foder, da dette har betydning for sammensætningen af foderet, og hvis man vil være sikker på, at foderet indeholder den rette balance af de forskellige nødvendige næringsstoffer.

Heldigvis laver stort set alle der producerer mærkevarer, foder, der er tilpasser forskellige størrelser, aldre, aktivitetsniveau og race. Disse er blot 4 ting, som man kan tage udgangspunkt i, når man vælger foder, men hvis man oplever, at ens kat har nogle specifikke problemer for eksempel med pelsen, kan man finde foder, der er tilpasser netop dette. Hvis man ikke kan finde præcis den rette foder, kan man med fordel selv blande forskellig mærkevare foder, så man selv sammensætter en foderskål, der passer præcis til din kat.

Have your say