Hus og have

Livsstilstips til unge: skab mere plads og lev fedt

Der er mange ting, der er vigtigt i hverdagen når man er ung og bare gerne vil leve livet. Derfor kan du med fordel se de mange tips og tricks du kan bruge i det daglige for at gøre din hverdag nemmere. Bor du stadig hjemme, kan det være en fordel at gøre noget ved indretningen på dit værelse for at skabe mere plads.

Hvis du kaster dig ud i projektet om at bygge dine egne møbler, kan du skabe en masse plads og samtidig sørge for at indretningen er lige præcis, hvad du har brug for i det daglige. Dette er en fed måde at gøre plads til alle ens småting under sengen, eller at bygge anlæg og højttalere ind i en reol eller rumdeler.

Dette tip kan du også gøre brug af, når ud flytter hjemmefra første gang, da man ofte lander i en lille etværelses lejlighed på omkring 30 kvm. Her kan det være svært at finde plads til alting, hvis man gerne vil holde antallet af møbler på et minimum så der stadig er plads til at holde fest eller gameraften med vennerne.

Find flere tips og tricks til hverdagen som ung

Har du oplevet at det kan være svært at gøre både forældre og venner tilfredse, og samtidig have tid til både at spille, feste og holde nogenlunde styr på skolen?
Der findes mange gode råd til, hvordan man kan balancere sin hverdag, så der bliver plads til alle de ting man gerne vil.

For at få fingrene i alle disse gode tips og tricks kan du med fordel forsøge at slå et smut forbi drengetid.dk, hvor du kan finde artikler, der henvender sig til alle og som kan give dig en masse gode råd. Du kan f.eks. se, hvordan du sætter hytten op til de vildeste LAN-party, eller hvordan du bedst jonglerer skole og sport så du får lige meget ud af begge dele.

Man kan ikke få inspiration nok når man leder efter sin egen stil

Uanset om der er tale om tøj, mode, gaming, bolig, sundhed eller økonomi, kan man aldrig få råd og inspiration nok, når man som ung og næsten-voksen skal ud og finde sig selv i den store vidde verden. Det nytter ikke at hænge sig i mors skørter og klamre sig til farmands dankort når man selv skal ud og finde sin egen stil.

Derfor kan man med fordel finde råd, tips og tricks på nettet, hvor alle informationerne er frit tilgængelige og kan give dig forskellige syn på, hvordan tingene skal gøres. Ved at bruge nettet som inspirationskilde, skal du heller ikke spørge dine forældre til råds hele tiden.

Have your say