Sundhed

Proteinpulver - 3 skeer med forskellige typer protein pulver smag

Proteinpulver – meget mere brugbart end de fleste tror

Mange forbinder proteinpulver med noget man tager hvis man er voldsom bodybuilder og ikke laver andet end at stå i et træningscenter og arbejde hårdt for at ens krop skal være så trimmet som muligt. Det er dog ikke sådan det rigtige billede ser ud, og det er ganske almindeligt at tage proteinpulver i en masse forskellige sammenhænge.

Proteinpulver - 3 skeer med forskellige typer protein pulver smagDer er endda mennesker der næsten ikke kan undvære det, fordi de har problemer med at kroppen ikke få nok af det med den livsstil de fører som det er nu. Det kan være aldre mennesker der ikke kan holde det samme aktivitetsniveau som du ellers har gjort gennem deres liv, og det vil betyde at deres krop får svært ved at holde sin form, og derfor vil der være nogle ting som personen ikke kan gøre. Hvis det er noget dette pulver kan hjælpe med, så er det da ikke noget problem.

Hvad er det for noget?

Proteiner er kroppens byggeklodser”. Det er sikkert en sætning du har hørt en masse gange i de sidste år du havde i folkeskolen, hvor man var ved at blive indviet i de simplere dele af biologi. Det er dog ikke ubrugelig information, for der er mange steder i vores hverdag hvor vi støder på ordet ”proteiner”.

For eksempel hvis du sidder og læser på din pakke med morgenmad, som der er mange der gør når de ikke lige gider gå i gang med dagen, så vil der stå på den hvor mange proteiner morgenmaden indeholder. Disse proteiner er hvad din krop bruger til at bygge dig med, og det er derfor der er mange der bruger dem når de skal opbygge muskler. Det er ikke strengt nødvendigt at man skal bruge pulver for at kunne få nok proteiner, for det er også noget vi får gennem vores kost, men det er noget der er mange der bruger, hvis de gerne lige vil give deres krop en ekstra mulighed for at vokse.

Find det billigt på nettet, og sørg for at købe det rigtige

Når du skal finde noget pulver, så er der mange ting du skal være opmærksom på. En af de første er at du ikke behøver gå ned i en butik og købe det, men at du sagtens kan købe det på nettet. På nettet vil det desuden tit være billigere at få det, og derfor er der mange der køber det af den vej. Her er der dog også ting du skal være opmærksom på, og det er for eksempel at du ikke altid kan være sikker på at der er lige meget proteiner i alle forskellige slags pulver (Se en kæmpe test her: http://www.proteinrig.dk/den-ultimative-proteinpulver-test/).

Dette skyldes at det ikke er 100% proteiner der er i pulveret, fordi man slet ikke har brug for så koncentrerede mængder af det, men når det er blandet op med et eller andet pulver, så skal man være opmærksom på det. Det er jo forskellige hvor meget af det pulver, der ikke er proteiner, der bliver tilsat, og derfor er der forskel på hvor meget du skal tage af det.

Det betyder i sidste ende at de kan være at den dyre pose egentlig kommer til at koste dig mindre i længden end den billige. Der er altså mange forskellige ting du skal tænke over, og der er endda også forskellige typer pulver du kan gå efter. Her kræver det at du undersøger tingene lidt, og at du på den måde finder ud af hvad der passer til dig. Det er nemlig ikke sikkert at det er den samme type pulver der bedst for alle.

Have your say