Hus og have

Tjek nettet før du køber ny tørretumbler

Er din tørretumbler en ældre model, og har du brug for en ny?  Så kan det være en svær og forvirrende proces, at finde ud af hvilken tørretumbler du skal vælge. Skal det være det ene eller det andet mærke og hvad kan de? Og hvad er det bedste og mest energivenlige valg? Her kan nettet være med til at hjælpe dig, når du skal træffe en beslutning omkring valg af tørretumbler, så du ikke vælger den forkerte model.

Research er vigtigt før du køber tørretumbler

Det er meget vigtigt, at du undersøger hvilke tørretumblere der findes på markedet, inden du køber din næste tørretumbler. Det er ikke altid at det kan betale sig at gå ned i den lokale forretning og vælge den første og den billigste du ser, det kræver derfor, at du sætter dig ind i hvad en tørretumbler skal formå, og vurdere hvad den skal kunne for at leve op til dine behov.

På nettet kan du finde rigtig mange sider, hvor du kan finde test (fx. her) af tørretumblere som beskriver hvad de kan, og hvilke specifikationer de har. Det kan skabe dig det nødvendige overblik over produkterne, så du bedre kan foretage en beslutning om, hvilken model du skal vælge. Det vil derfor gøre dig mere sikker i beslutningen, hvis du har set at den pågældende model er blevet bedst i test eller rangerer højt på testlisterne.

Vælg den bedste og mest energivenlige tørretumbler

En god tørretumbler er hurtig til at tørre tøjet, da vi sjældent har hele dagen til at ordne vasketøjet. Det er derfor praktisk med en tørretumbler der er hurtig eller hvor du har mulighed for at vælge et hurtigt program, hvis tiden er knap og du skal nå igennem en stor bunke vasketøj. Yderligere skal du holde øje med hvor meget tøj der kan være i tørretumbleren. I en god og stor tumbler kan der være cirka 8 kg tøj, og jo mere tøj der kan være i maskinen, jo færre gange skal du starte tørretumbleren og derved sparer du også energi.

Det er desuden vigtigt, at der er mulighed for at vælge forskellige programmer alt efter hvilken type tøj du skal tørre, eller hvor meget tid du har til rådighed, det kan eksempelvis være et ’uld’ program eller et ’super hurtigt’ program.

Rigtig mange familier sætter også stor pris på at tørretumbleren har et lavt støjniveau, da det giver mulighed for også at tørre tøj, når de mindste i familien sover, og det er derfor rart med en maskine der ikke overdøver alt andet i huset. Det er også meget vigtigt, at den er energivenlig og derfor har kondensator, så den ikke har aftræk til det fri.

Du skal derfor være opmærksom på hvilken energiklasse tørretumbleren har, hvor det mest energibesparende er A++. Disse faktorer spiller en stor rolle i forhold til hvor god en tørretumbler er, så hvis du ønsker at lære endnu mere om tørretumblere, så er det vigtigt at researche på internettet, inden du træffer beslutningen.

Find de bedste tilbud på nettet

Når du skal vælge tørretumbler, er det en rigtig god ide at lede efter den på internettet, da der er et rigtig stort udvalg af tørretumblere online. På nettet kan også finde de bedste priser, og du har derfor mulighed for at spare penge, hvis du undersøger markedet online fremfor blot at tage i den lokale forretning. Internettet er fyldt med gode tilbud på tørretumblere og giver dig et godt overblik over markedet, og derfor er det vigtigt, at du undersøger produkterne på markedet, inden du køber din tørretumbler.

Have your say